My Lady Story

Delar av mitt liv

torsdag, december 22, 2005

Behåring

Såg ett program på 5:an för en stund sedan som hette "Hairy women". Det handlade om.. håriga kvinnor. Eller, kvinnor som hade blivit beroende av att ta bort sitt kroppshår. En av dem hade vaxat benen, bikinilinjen och armhålorna regelbundet i 15 år. Damn woman! Undra hur mycket det kan ha kostat..
Hon pratade väldigt mycket om att hon ville känna sig fräsch och snygg och så inför sin pojkvän och sig själv.. Men tjejen såg sunkigare ut än vad Britney gjorde när hon var gravid. Men, hon var ju från England, och det säger en hel del faktiskt.
Den andra tjejen var verkligen beroende av att vaxa sig överallt. Varannan vecka gick hon till en salong, och hon verkade vara väldigt bundis med personen som utförde vaxningen. De kindpussades och kramades. Komiskt, enligt mig.
Den tredje tjejen var en modell som blivit utsedd till Englands 4:e sexigaste kvinna. Hon var ändå modell, och var ständigt tvungen att bry sig om hur hon såg ut på fotograferingar.. Men hon vaxade sig inte! Hon rakade benen och armhålorna hemma i badkaret. Hon verkade inte heller direkt upprörd över lite hår, som de andra tjejerna.. Pjuh, äntligen en vettig människa. Eller åtminstone lite halvt.. Hon tyckte inte att det var snyggt, och det krävdes ju av henne som modell att hon inte skulle ha någon otrevlig behåring. Men de andra tjejerna verkade ha någonting psykologiskt emot kroppsbehåring.
"Herregud" sa jag för mig själv, och gick raka vägen till badrummet och vaxade bikinilinjen, rakade benen och armhålorna. Men, det är enbart för att jag har en "date" ikväll.. Vi ska gå på bio, men vafan, lite fräsch kan man väl vara ändå?

2 Comments:

Blogger Mjukispolacken said...

Håller med dig till 100% om sunkiga britter. Var i skottland för 18 månader sedan (same shit) och de hade fan ingen god mat. Vi var på en restaurang och alla beställde olika saker men de lyckades fan göra allt smaklöst. Helt otroligt.
Dessutom verkar de bara fritera allt, inte konstigt att de ser ut som de gör.

23 december, 2005 00:10  
Blogger Emelie said...

Jag var i Skottland i somras, och nej, de har verkligen INGEN god mat. Det enda jag diggade i matväg var teet, haha. Lyckades få någon relativt god sallad också.
Det var underbart att komma hem till Sverige och beställa mat på en vägkrog, t.o.m. där var maten godare.

23 december, 2005 22:01  

Skicka en kommentar

<< Home